Dank je wel voor je interesse in Axel Foundation! info@axelfoundation.nl

Nieuws 2011

schoonoord 2011 IMG 3980a        schoonoord 2011 cheque     schoonoord 2011 tumbstone                                 

Vanmorgen was de afsluiting van het project sponsorzwemmen en -lopen van het Openbaar VMBO en Mavo Zeist. Dit project, de meesterproef, was een onderdeel van het eindexamen van Odeo dos Santos, Laurens Rutting, Roman May en Rick Oostveen en vond plaats op 1 april op sportpark Dijnselburg.

In het theorielokaal van de sectie Sport, Veiligheid en Dienstverlening werd onder toeziend oog van leerlingen en schooldirectie de cheque gegeven. Door de leerlingen was een heel mooi bedrag opgehaald.

Een fantastisch resultaat, kortom een met recht te noemen meesterproef. De heren kunnen, zeker gezien hun leeftijd, met trots terugkijken op hun geslaagde evenement en zich nu richten op hun eindexamen. Voor meer nieuws klik hier. (Op de foto ontbreekt juf Marieke Brouwer die het team begeleidde, zij is recent trotse moeder geworden van dochter Lenne).

Namens de Axel Foundation werd een footprint aan de school uitgereikt. Een tumbstone als blijk van waardering voor de goede organisatie en inzet van iedereen, maar zeker ook als dank dat de Axel Foundation het goede doel mocht zijn.

Geïnspireerd?

Natuurlijk is het voor jou ook mogelijk om voor de Axel Foundation een evenement te organiseren. Voel je uitgenodigd om iets te organiseren of te doen! Wij stellen graag informatie en promotiemateriaal ter beschikking!

 

marathon eindhoven 2011-1   marathon eindhoven 2011

Het was niet alleen de datum die vandaag bijzonder was (09-10-'11). Ook de prestatie van Hafid Boutahar, Ivica Delac, Jan Visser en Nelly Oelderik mocht er zijn! Na een goede voorbereiding liepen zij vandaag de EstafetteMarathon van Eindhoven in 4 uur. Een prestatie van formaat, ga daar maar eens aan staan. Dit "Axel Foundation team" van Rabobankcollega's haalde een mooi bedrag op, dat na afloop nog eens werd verhoogd door een bonus van de Lage Landen. Naast een herinneringsmedaille ontvingen ze ook een herinneringshart van de Axel foundation. We kijken met trots terug op een leuke middag. Dank jullie wel!

Als alles al een keer gezegd is en alles buiten je macht om gebeurt

Als de tijd niet stilstaat en verandering niet in jouw handen ligt

Als je op zo'n moment toch iets wilt doen, iets wilt betekenen

Wat doe je dan?

Op 2 april ging ik met een zonnige dag in het vooruitzicht en vol goede zin met mijn volgeladen auto richting Boerderij Nieuw Bureveld waar hun halfjaarlijkse kinderkledingmarkt voor het goede doel gehouden werd. Die ochtend was ik 'marktkoopvrouw'. Ik verkocht de tweedehands kinderkleding die vrienden, vriendinnen, collega's en familie aan mij hadden meegegeven.

De kinderkledingmarkt is een 'helpende hand' voor mensen die 't misschien niet zo breed hebben en daar voor een acceptabele prijs toch kwalitatief goede tweedehands kleding kunnen aanschaffen. Toch stond ik daar niet alleen voor dat doel, mij ging het om de "win-win" en dus ook om de opbrengst.

Zonder verwachtingen. Wel hoop! Werd het een tientje? Twintig euro? Misschien wel meer? En publiciteit! Aan de kledingstukken zat een 'tag' van de Axel Foundation onder het mom van "spread the word!" Zo kreeg iedereen die iets uit mijn kraam kocht notie van de Axel Foundation.

Uiteindelijk kan ik na een leuke en succesvolle dag de Axel Foundation een stapje dichter in de richting van een nieuwe footprint brengen met een bedrag van €100,=. Als alles al een keer gezegd is en de tijd niet stilstaat, is een ludieke actie fijn om te doen.

Heb ik jou geïnspireerd? Graag lees ik over jouw actie!

Dinja van Heeringen

 

golfmarathon jerome   golfmarathon Jerome 3   golfmarathon jerome 2      

Het was de mooiste zomerdag van het jaar, terwijl de herfst officieel zijn intrede al had gedaan, donderdag 29 september 2011. Golfpark de Biltse Duinen lag er prachtig bij, kortom de ideale omstandigheden voor Jerome Drieënhuizen om de eerste golfmarathon van de Axel Foundation te lopen. 
 
Om 12.00 uur startte hij en liep tot de avond inviel om 19.40 uur. In totaal liep hij 68 holes, een hele knappe prestatie! Jerome kijkt enthousiast terug: "een mooie dag, ik heb lekker gespeeld en een flink 
bedrag opgehaald". Ook Jeroen de Jong, directeur van Golfpark de Biltse Duinen blikt tevreden terug: "leuk dat wij het podium voor dit evenement konden bieden, ik stel de golfbaan ook volgend jaar graag aan de Axel Foundation beschikbaar, dit smaakt naar meer!

 

 

Onze sponsoren & partners

 sponsor kovoks
 sponsor bolink
 sponsor stofwisselkracht
 sponsor De Lithograaf
 sponsor vriendenloterij 
sponsor waterpolo.nl