Dank je wel voor je interesse in Axel Foundation! info@axelfoundation.nl

Inspiratie en doen

Als alles al een keer gezegd is en alles buiten je macht om gebeurt

Als de tijd niet stilstaat en verandering niet in jouw handen ligt

Als je op zo'n moment toch iets wilt doen, iets wilt betekenen

Wat doe je dan?

Op 2 april ging ik met een zonnige dag in het vooruitzicht en vol goede zin met mijn volgeladen auto richting Boerderij Nieuw Bureveld waar hun halfjaarlijkse kinderkledingmarkt voor het goede doel gehouden werd. Die ochtend was ik 'marktkoopvrouw'. Ik verkocht de tweedehands kinderkleding die vrienden, vriendinnen, collega's en familie aan mij hadden meegegeven.

De kinderkledingmarkt is een 'helpende hand' voor mensen die 't misschien niet zo breed hebben en daar voor een acceptabele prijs toch kwalitatief goede tweedehands kleding kunnen aanschaffen. Toch stond ik daar niet alleen voor dat doel, mij ging het om de "win-win" en dus ook om de opbrengst.

Zonder verwachtingen. Wel hoop! Werd het een tientje? Twintig euro? Misschien wel meer? En publiciteit! Aan de kledingstukken zat een 'tag' van de Axel Foundation onder het mom van "spread the word!" Zo kreeg iedereen die iets uit mijn kraam kocht notie van de Axel Foundation.

Uiteindelijk kan ik na een leuke en succesvolle dag de Axel Foundation een stapje dichter in de richting van een nieuwe footprint brengen met een bedrag van €100,=. Als alles al een keer gezegd is en de tijd niet stilstaat, is een ludieke actie fijn om te doen.

Heb ik jou geïnspireerd? Graag lees ik over jouw actie!

Dinja van Heeringen

 

Onze sponsoren & partners

 sponsor kovoks
 sponsor bolink
 sponsor stofwisselkracht
 sponsor De Lithograaf
 sponsor vriendenloterij 
sponsor waterpolo.nl