Dank je wel voor je interesse in Axel Foundation! info@axelfoundation.nl

Nieuws 2020

stofwisseltour 2019 5822a
Nog even doortrainen en dan is het zover, de 10e Stofwisseltour op 2 oktober. Natuurlijk zijn we weer van de partij om met de andere teams en deelnemers geld op te halen voor onderzoek. Dat is hard nodig want op zijn best kan je met medicijnen goed leven met een stofwisselingsziekte (ook wel metabole ziekte). Dat geldt voor nog geen 2% van de gevallen. Beter wordt je niet, een stofwisselingsziekte blijft. Het doel is een betere behandeling voor de andere 98% van de stofwisselingziekten. De gevolgen en impact van een stofwisselingsziekte zijn goed zichtbaar. Ook slagen artsen en onderzoekers er steeds meer in om de oorzaak te vinden. Nu nog een oplossing, een behandeling. Daar is veel onderzoek voor nodig! Sponsor je een van onze deelnemers? Dat kan hier. Dank je wel alvast.

Help je liever op een andere manier, mooi! Dat kan ook natuurlijk.
Doneer via online bestellingen
Axel Foundation is goed doel bij de Vriendenloterij, speel mee
Perfect Match 


logo anbi De Axel Foundation heeft de ANBI status. De fiscale voordelen lees je hier.

logo kovoks zwart
Dank aan onze partner KovoKs voor de nieuwe website! Onze website heeft een upgrade gehad naar smartphone friendy en betere responsive. Daar zijn we enorm blij mee en we zijn trots op het resultaat. Wat vind jij ervan?

201017 screenshot Derksen bij VI Het kan bijna niemand zijn ontgaan, stofwisselingsziekten stonden ineens in het nieuws.
De aanleiding was een opmerking over Stofwisselingsziekten door Johan Derksen in het programma Veronica Inside
van vrijdag 9 oktober.

Daarop schreef Danny een email. "Ja inderdaad. Bij gezinnen als de onze staat de boog altijd wel gespannen, daar komt Corona nu bij. Die opmerking kon gewoon niet. Ik stuurde een mail om dat aan te geven en om daarover in gesprek te gaan. Haha dat was niet nodig. Maandag werd het gelijk even opgepakt in de live uitzending.
Heel hoffelijk hoe de mannen dat deden. Onverwacht, waardig en oprecht. Super. Veel ouders, patienten en goede doelen zijn verguld met de manier waarop dit gaat". Het valt allemaal heel mooi samen met
"17 oktober, dag van krachtenbundeling voor stofwisselingsziekten"
210621 Kromo

Dank je wel voor jouw support Ranomi Kromowidjojo!

Heel bijzonder, we hebben namelijk enorm veel bewondering voor deze topper. Alleen al hoe ze positief en met compassie, haar route en prestatie op het moment zelf bekijkt. Soms doe je er alles aan en behaal je wat je droomt, altijd doe je het uiterste en is de route belangrijker dan de prestatie. Zo gaaf en inspirerend! 

We wensen je veel plezier, voldoening en succes tijdens jouw 3e(!) Olympische Spelen in Tokyo.logo yoga lifeEen cadeau van VKS, Yoga-Life en Axel Foundation voor jou!
Deze Coronaperiode vraagt steeds om balans zoeken, afwegingen en inschattingen maken. Natuurlijk zijn we ‘gewend’ om met onverwachte situaties of weerstand om te gaan, om licht te zien in het donker of minder ruimte toch optimaal te benutten. Juist als je zelf veel zorgt (en je stress systeem overuren draait) is het essentieel. Dit weten is één ding, maar hoe doe je dat dan? Ruimte en tijd maken om je eigen zelf-zorg op peil te houden. Ofwel jouw persoonlijke zorg-en kalmerings systeem te activeren en ontwikkelen?

Pagina 1 van 2

 

Onze sponsoren & partners

 sponsor kovoks
 sponsor bolink
 sponsor stofwisselkracht
 sponsor De Lithograaf
 sponsor vriendenloterij 
sponsor waterpolo.nl