Dank je wel voor je interesse in Axel Foundation! info@axelfoundation.nl

beursceremonie met Robin van Galen

170612 stofwisseltour full

Een (overvol) podium vanmorgen tijdens de beursceremonie! Euronext voor Team Axel, Team Axel en Stofwisselkracht 
openden
de beurs en Robin van Galen sloeg op de gong. 
Wat ons betreft een perfecte manier om de Stofwisseltour van komend weekeinde
onder de aandacht te brengen! 

We kijken terug op een mooi samenzijn met een grote groep, betrokken en pure mensen. Megatrots op wie we ontmoeten en
met wie we verder bouwen. Met, door en voor Axel. #joinTeamAxel

 

Integraal persbericht

Euronext vraagt aandacht voor Stofwisseltour 2017

De handelsdag wordt geopend door Stichting Stofwisselkracht, Team Axel en Team Euronext om aandacht te vragen voor de Stofwisseltour 2017. De beursgong wordt geluid door Robin van Galen, bondscoach van de Nederlandse Waterpolomannen, die als ambassadeur aan Stichting Stofwisselkracht zijn verbonden. De Nederlandse Waterpolomannen fietsen ook mee in de Stofwisseltour.

In 2015 bezocht Team Axel de Amsterdamse beurs en de aanwezigheid van Axel maakte grote indruk op de medewerkers. Daarom fietsen zij ook dit jaar mee in de Stofwisseltour onder de naam ‘Euronext voor Team Axel’. De Stofwisseltour vindt plaats van 16 tot en met 18 juni en wordt in estafette gereden langs de Nederlandse academische ziekenhuizen. Tijdens de Stofwisseltour halen ruim 230 deelnemers zoveel mogelijk geld op voor onderzoek, met als doel een toekomst zonder stofwisselingsziekten.

Stichting Stofwisselkracht werft fondsen voor onderzoek naar stofwisselingsziekten door middel van sportieve evenementen en diverse activiteiten. Stichting Stofwisselkracht, organisator van de Stofwisseltour, hoopt op een geslaagde tour en een goede opbrengst om alle binnenkomende subsidieaanvragen voor onderzoek te kunnen honoreren. De finish van de Stofwisseltour is live te zien op NPO 1 op zondag 18 juni  om 18:00uur.

 

Onze sponsoren & partners

 sponsor kovoks
 sponsor bolink
 sponsor stofwisselkracht
 sponsor De Lithograaf
 sponsor vriendenloterij 
sponsor waterpolo.nl